28 november

Hej!

Igår så blev det en lyckad utgång med mina flickor till Örnsro, kvällen bjöd på mycket roligt haha.
Kom till Anna ca 19.30 så vi tittade på Idol sen kom det två tjejer till så fixade oss lite snabbt och tog bussen upp på stan vid 22 tror jag.
Var i örnsro vid halv 11 på kvällen och kom hem till Anna vid 2, sov där inatt och mamma kom och hämtade mig vid halv 12 idag, så det blev hem äta lunch, prata med Karin och sova lite, sov inte så mycket i natt nämligen.
Nu ska jag titta på Robinson och tjocka mig med godis.
Imorgon så ska jag ta en promenad tror jag och sen försöka träffa en kompis men vi får se vad dagen har att bjuda på.

Vad har hänt under eran helg?

Olivia

27 november

Hej
Vill börja med att gratta min pappa som fyllde igår, hans dag var nog bra men inte min iallafall inte på kvällen. Som tur är har jag min Anna som alltid finns. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske utgång med Anna och Cimberly annars blir det att vara hemma för vi har gäster. Ska försöka få tag på Anna nu så får vi se vad som händer... Sen ska jag försöka få tag på Karin för att se hur det gick, hoppas att den gick bra. 

Kram på er!
Olivia 

24 november

Hej!
Tänkte slänga iväg ett snabbt inlägg innan sängen kallar. Har varit och tagit svininfluensa sprutan idag och efter det blev det ridning med Maja. Har precis duschat så nu ska jag sova.

Ny dag imorgon, får se vad som händer...

23 november- jag skäms

Hej!

Har verkligen varit dålig på att skriva på bloggen skulle tro det är ca en månad sen jag skrev, får bli mycket bättre på det nu men det har hänt så mycket den här månaden så jag vet inte var jag ska börja... ska försöka få ihopp en sammanfattning av månaden. Den har bjudit på mycket bådde bra och dåliga saker. Kan ju börja med att berätta att jag troligen haft en släng av svininfluensan. Sen har vi tagit bort min älskade hund 12 år gammal men nu till dom roliga sakerna. Har aldrig haft så roligt med mina vänner som den här månaden hah, har varit och träffat massor med trevliga människor och gamla klasskompisar bland annat. Var och kollade när en av mina vänner spelade am fotboll, riktigt duktig måste jag säga. Har hänt lite saker som är dom värsta oxå men det är uppklarat nu så jag behöver jag inte deppa mer, som vanligt när jag mår dåligt så får jag hjälp av bästa människorna så nu är jag back on trak hah .

Skicka iväg en kommentar om du tittar in och gärna tips och frågor

Puss på er! 

6 september

Hej!
Jag är så ledsen att jag inte har uppdaterat  nåt på länge har fått lite klagomål faktist och jag som inte trodde att det var nån som läste det här hahah.
Det här har faktist varit den sämsta veckan hitills.
Jag fick åka hen ifrån skolan i måsdags och har varit hemma sen dess med hög feber och en hemsk hosta:(.
Men nu till nåt roligare jag hoppas att den här veckan blir jättebra.
Har inte planerat nåt speciellt men nåt roligt ska jag väl kunna hitta på. 
Jag vill jättegärna att ni slänger iväg en kommentar om ni är här inne och läser.

Hej då!


RSS 2.0