28 september

Hej!

Sitter hos Maja nu och vi har varit ute och gått en långpromenad på ca 8 km.
Det var otroligt skönt och va han prata både skit och alvarliga saker.
Mycket trevligt!
Men nu ska vi htta på nåt roligt så

PUSS PUSS

Hemma igen!

Hej!

Nu är jag hemma från skåne igen. Ska bara skriva lite kort.
Jag har funderat på att ha en liten fest den 10 oktober eftersom jag har fyllt men jag vet inte säkert.
Så om det är någon som läser det här: släng iväg en kommentar och berätta va du tycker...

Puss!

23 september

Hej!

Sitter hos maja nu. Har precis tonat hennes hår så jag hoppas att det blir bra nu. Hon fyller imorgon så hon vill ju gärna se bra ut då. Grattis grattis!
Idag fyller Karin 16 så jag passar på att gratta henne oxå. Grattis Karin! Hoppas att du har fått en toppendag idag. Har bara varit i skolan under dagen men på fredag så blir det att åka till skåne och äpplemarknaden men mamma och pappa. Det ska bli riktig roligt, skönt att komma bort lite. På tisdag ska jag till Cederbacks trafikskola och gå min introduktionskurs med mamma och pappa så jag får börja övningsköra.
Men nu ska jag kila.

Hejdå

21 september

Hej

Föst och främst vill jag säga grattis till Emma som fyllde den 19:e!!

den här helgen har det inte hänt så mycket i lördags så skulle jag och en kompis ha gått ut men det blev inte så vilket jag tyckte var synd. I fredags så var jag och Maja på bio och såg ´prinsessa` en helt okej film för att vara på svenska. Jag har lite svårt för svenska filmer men som sagt var så var den här filmen helt okej.

Ikväll så blir det att ta en promenad med Maja och sen blir det att ta det lugn och titta på tv tror jag. Nu ska jag ta ut Kolakakorna ur ugnen sen blir det att göra klart det sista på APU redovisningen som ska vara klar på fredag. Hoppas hoppas att det går bra med redovisningen. 

P.S Gumman jag tänker på dig, vi klarar det här tillsammans precis som vi har gjort alla andra gånger <3


Love

17 september

Hej!

Sitter här och vänta på att mina muffins ska bli klara så jag tänkte slänga ihop ett snabbt inlägg. Tänkte att jag skulle skriva lite om mig själv.

Jag heter Olivia Leonardsson, jag fyller 16 den 5 oktober. Jag går på Wadköpings utbildningscenter i Örebro.
Jag har  inga syskon vilket inte är så roligt och jag bor med min mamma och pappa 2 mil utanför Örebro. Nu tycker jag att jag har berättat klart...

Ha det bra


13 september

Hej!
Den här helgen har jag och mina vänner Karin och Emma varit i en lägenhet som jag har fått låna. Det har varit en jättebra helg och det har hänt mycket saker. Men det tänker jag inte prata om.
Tänkte att jag skulle skriva lite om mig själv i nåt inlägg men det har inte blivit så. Jag  får ta det en annan gång för nu ska jag hjälpa till att städa det sista i lägenheten innan min mamma och pappa kommer och hämtar oss.
Kramar Olivia

8 september

Hej!

Jag ber så mycket om uräkt är en riktig klantskalle, skrev att det var den 9 september fast det bara var den 6 september men men sånt är livet:).

Idag är det ialllafall den 8 om jag inte har helt fel...

Idag så har jag varit i skolan mellan 8.00 och 15.00. Det finns ju roligare saker att göra. Ikväll så kommer Johanna D hit och ska titta på ´Idol`. När jag kom hem idag så gick jag och min mamma på promenad men våran yngsta hund Malte. När vi kom ner till min farmor så fick vi se våra katt och såklart eftersom han är så gosesjuk jämt så följde ju han med utoch gick. Han försvann ner i diket och nu vet vi inte var han är men han dyker nog upp snart annars så får jag väl ut och leta efter honom.  


9 september

Hej!

I helgen har det inte hänt så mycket. I fredags så hade jag en kompis hos mig för jag var själv hemma. Mamma och pappa var och hälsade på min morfar. Vi gjorde inte så mycket, lagade mat och tittade på film sen åkte hon vid åtta. På lördagen så åkte jag in till en kompis i stan för vi skulle ut en sväng men sen när jag om dit så orkade varken jag eller hon så vi stannade hemma. Det blev att sova hos henne. I söndags skulle jag ha ridit men det blev inställt så då var jag bara hemma. Ikväll kommer det en kompis och sover hos mig för hennes pappa är utomland. Det blir roligt. Har haft en tendens att tappa kontakten med mina gamla vänner sen jag började gymnasiet. Men nu ska jag kila.

Olivia  

Första inlägget

Hej!

Tänkte prova att göra mitt första inlägg idag.
Idag har det inte hänt så mycket, var till stan en sväng med mamma sen ka jag ta en promenad.
Jag får se om en kompis kommer ikväll oxå.

Komentera gärn om du har läst :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0