31 januari

Hej!

Idag har jag tillbringat dagen med min kusin som jag inte har träffa på för länge. Var med henne fram till lunch sen åkte hon och min faster in till stan. Efter lunch så kom det en vännina till min mamma så det blev att prata lite med henne. Nu börjar jag att känna mig lite febrig och när jag tog tempen så hade jag bara 37.9 så om det inte går upp i kväll eller inatt så blir det Alvedon och skola imorgon vilket jag längtar efter.

Nu håller jag på att titta på en film på TV400 som heter "Get a clue". Halv sju ska jag kolla på "Sex and the city-the movie" Ska snart göra några mackor med porterstek och the till min pappa och mig sen blir det slappa hela kvällen framför tv:n!

Vad gör ni en söndags kväll??

29 januari

Hej!

Idag har jag komp ledigt från skolan eftersom vi var till Forsmark med skolan i onsdags. Jag kan väl inte säga att det var det roligaste jag har gjort i livet med det fungrade. Det blev att gå upp 04.45 på morgonen för jag skulle vara i skolan kvart i sex. Sen blev det att åka buss i ca 4 timmar men jag sov nästan hela vägen så det gick ganska fort. Sen var det föreläsningar och lite studiebesök på de olika kärnkraftverken. Vi hade lite otur när vi skulle åka med bussen hem för det hade blivit snöstorm så det tog ca 5 timmar att komma hem. Annars har det inte hänt så mycket den här veckan jag har fixat APU-plats hos Totte och Eva så det ska bli riktigt roligt. Så vecka 14-15 kommer ni inte att se nåt av mig för då befinner jag mig i Stockholm, det ska bli sjukt roligt att komma iväg lite. Vecka 11 så åker jag och familjen med ett par vänner upp till Sälen och jag ska försöka lära mig att åka slalom lite bättre haha. Hoppas att jag inte hamnar på ett sjukhus med brutna armar och ben bara. Nu ska jag gå in i duschen och sedan lägga mig framför tv:en ett tag innan jag börjar städa. 

Hejsan!  


22 januari

Hejsan!

Den här veckan har det inte hänt så mycket. Jag har varit i skolan bara. Det har varit riktigt roligt, vi har haft estetisk verksamhet och varit i Markaskogen och åkt skidor. Det var i onsdags som jag åkte skidor och jag har upptäckt att jag är mycket sämre än vad jag trodde, jag och en kompis åkte 2,5 km och det tog 32 minuter bara för att jag inte kan bromsa i nerförsbackarna så jag kör omkull hela tiden. På onsdag ska klassen åka till Forsmark (kärnkraftverket) på studiebesök, jag tror det kan bli roligt men vi ska vara i skolan 05.45. Jag trodde att lärarna skämtade med oss när vi fick veckans schema men tydligen inte. Hoppas, hoppas att det blir bra... Nu ska jag äta pressad potatis och bacon inlindad kyckling hoppas ni har det bra!

 

Boktips snälla!


10 december

Hejsan!

Det var längesen jag bloggade nu men jag har faktist inte haft lust att göra det. Imorgon börjar skolan och det ska bli riktigt roligt att få lite rutiner i livet igen. Jag har nästan vänt på mitt dygn nu så det är dags att vända tillbaka det igen. Börjar med sovmorgon till 10.00 imorgon så det blir en sväng till Vivalla först och hälsa på på mammas jobb. Igår var jag själv hemma för mamma och pappa var ute och firade pappas chef som fyllde år-grattis till honom. Har inte gjort så mycket på jullovet, mest varit hemma och läst väldigt mycket böcker så jag behöver nya boktips nu... Nu ska jag baka lite bröd och läsa ut en bok som heter "Potensgivarna" den är riktigt rolig. Potensgivarna handlar om två tanter som bor i ett torp. En annan bra bokserie som jag tycker ni ska läsa om ni inte redan har gjort det är "Twilight"-böckerna.


Ge gärna bok och film tips, tack

RSS 2.0