8 maj

Hejsan bloggen!

Har varit riktigt dålig på att uppdatera nu. I maj månad kommer det hända mycket! Kan ju börja med att berätta att första maj fyllde min kusin 10 år så hon börjar bli stor. Jag vet låter som en gammal tant men men. I skolan har vi börjat med vårat sista TEMA "Östersjön". Det kommer att vara i ca 5 veckor sen är det sommalov!!!

På onsdag åker mamma och pappa till skåne så jag blir själv hemma med en kompis onsdag-söndag, det kommer bli så mysigt!

I fredags hade vi vanligt matteprov i geomentri, jag hoppas att det gick okej men är osäker det var ett jättesvårt prov tycker jag. På onsdag har vi första matte nationella i A-kursen, är lite nervös men det ska säkert gå bra. Nästa onsdag har vi B-provet i A-kursen på förmiddagen och på eftermiddagen ger vi oss av till Stockholm med klassen för att åka till Estland en vecka! Det ska bli riktigt mysigt och det är obligatoriskt att följa med på resor i våran skola!

Kan det bli mycket bättre??? I oktober så åker vi till Pisa (Italien) i en vecka och i december ska tyskaklassen kanske åka till Lübeck på julmarknad! Skolan står för allt, det är världens bästa linje verkligen! Jag rekomenderar den starkt till alla som är osäkra på vad de ska välja.

Lite om TEMA:
TEMA är en samhällsvetenskaplig linje som ligger på Wadköpingsutbildningscenter (WUC) i Örebro. Lärarna är otroligt bra och bryr sig till 100% om vad eleverna gör i skolan, TEMA programmet tycker inte att detaljerna i samhället är viktiga utan vad som har gjort samhället till vad det är idag! Du är garanterad en utlandsresa per läsår och den står skolan för, det enda du behöver "betala" är de fickpengar du vill ha med dig. Eftersom det är ett sam-program så har du samma utbildning när du är klar som alla andra bara att du inte har sutit i en skolbänk i 3 år och läst i en bok  utan varit ute och upplevt samhället på rikigt och haft roligt hela vägen.


RSS 2.0