Juldagen!

Hej.
Hoppas ni haft en bra jul det har iallafall jag haft. Det bjöds på många presenter och mycket mat. Jag har faktist lite svårt för julbord jag vet inte varför. Nu har jag bokat biljetter till Göta Kanal 3 som jag ska gå på med farmor och farfar på söndag eftermiddag, hoppas dom blir nöjda. Jag fick bland annat en jättefin resväska av morfar i julklapp som jag ska ha när vi åker till Estland med skolan i maj...

Vad fick ni i julklapp???


tillägg på 20

Jag har lärt mig nåt av det här och kommer efter det här tänka på vad jag skriver och hur jag uttrycker mig.

20 december

Vill bara snabbt säga att det jag skrev i inlägget den 9 kam misstolkas ochhar misstolkas det var verkligen inte meningen så hoppas ni förstår det.

God natt

19 december

Hej!

Idag är det 5 dagar kvar till julafton, jag kan inte säga att jag längtar precis. När jag var liten älskade julen men nu tycker jag inte det är lika roligt längre, vet inte om det beror på att jag inte tror på tomten längre kanske.

Imorgon ska jag slå in de sista julklapparna, baka pepparkakor och titta på alla mysiga julfiler som går på tv nu. Det som är så bra med julen är att det går så mycket bra filmer på dagarna.

Idag har jag varit i stan med farmor och köpt de sista julklapparna. Innan jag åkte in så bakade jag lussebullar och när jag kom hem så blev det the och lussebulle framför Gudfadern. Jag har inte sett hela än för den är typ 3 timmar lång men så långt jag har sett så har jag inte gillat den. Jag har sett ca 1½ timme och dom har redan skjutit typ 8 människor...

Har ni nåt bra filmtips så får ni gärna dela med er av de, boktips går också bra. Nu ska jag koka the och lägga mig och titta på film, tror det får bli Love Actullay eller You got mail. Två riktigt mysiga julfilmer tycker jag.  

5 december

Hej,
idag har jag varit hos morfar och städat, inte jätteroligt men helt okej trevligt att träffa honom nu efter att han har kommit hem från sjukhuset igen. I fredags hade vi historiaårov och jaf tror att det gick ganskabra faktist, kändes så. Nu ska jag underhålla mig jättemycket och plugga lite. Det är så typiskt att vi har så mycket att göra i skolan innan jul att jag måste sitta hemma en lördags kväll för att plugga när man kan göra så mycket annat, men nu är det snart jullov och det ska bli jätteskönt att vara lite ledig. Behöver verkligen det och efter jul så är det bara en termin kvar i 1:an och på vårterminen så har man ju ganska mycket lov, tyckte nyss jag började gymnasiet och nu är det snart slut på första året...

Hur tycker ni att gymnasiet är???


3 december

Hej

Idag har jag varit i skolan och nu sitter jag i Vivalla på mammas jobb och väntar på att vi ska rulla hemåt så jag kanske hinner träffa Maja en sväng innan jag ska lägga mig. Imorgon ska vi ha historia prov som jag har pluggat till i en vecka duktig som jag är. Jag får se hur det går är jämt jättenervös innan provet sen när jag väl får papparet framför mig så blir jag jättelugn, konstigt jag vet. Fattar inyte varför alla prov ska vara typ två veckor innan jul, innan jul så har vi:

-Svenska upgifter som ska in
-Historiaprov
-Geografiprov-Hemprov
-Matteprov
-Tyskaprov
-Bokredovisning- Seminarie

Sen en massa små uppgifter som jag eller nån annan i klassen inte har hunnit  att lämna in. Med andra ord har jag inte haft ett så socialt liv på sista tiden alla lediga stunder går till att plugga inför nästa prov. Så  tillbaka till pluggandet igen:)

Har du mycket att göra inför jul??


RSS 2.0